lördag 4 augusti 2007

La Hoya

Har kommer ett kort inlagg fran Esquel i Patagonien. Har befinner vi oss sedan tva dagar tilbaka, vilket med andra ord innebar att vi har tillbringat de tva senaste dagarna i skidorten La Hoya. Underlaget har varierat mellan stenhart, skare och stenhart med en centimeter inblast mjuk sno. Darfor har vi passat pa att tura en hel del. Vi har gatt cirka tre timmar bade igar och idag. Nagra kanonak har vi val inte fatt, men det har varit tillrackligt bra for att halla oss nojda.

Imorgon verkar det bli samre vader sa vi planerar en hike till fots nerifran byn for att spara lite pa benen och liftkortspengarna. Sno ar utlovad till mandag och det aterstar att se om vi har tillrackligt med talamod for att vanta har tills dess. Fortsattning foljer!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tjoho!

Era åk låter som fostrande, kör hårt:)! Hoppas ni får fin fluffsnö nu i veckan! Snart beger vi oss till väskusten och ska prova kite surfing! Rickard befinner sig just nu i Åre och fjällvandrar.. jag får nöja mig med att knata runt på kyrkogården en vecka till.. Hoppas ni har det bra! Kraam från Maria!

Henry o Majgull sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.