onsdag 8 augusti 2007

Pow-pow

Overskriften sager val egentligen allt ni behover veta; det har snoat! Igar nar vi hade tajmat in en vilodag efter den langa turen till vulkanen sa regnade det lampligt nog nere i byn och liftsystemet var stangt pga sno och hard vind. Regnet fortsatte osa ner hela natten och vi var sa uppspelta att vi hade svart att sova.

Imorse var vi pa plats sa tidigt som mojligt (dvs efter forsenad buss som sedan gick sonder nar den forsokte kora om en lastbil i sista kurvan upp pa berget). Liftarna oppnade en efter en och vi holl oss i framkant och fick lagga snygga spar over hela berget. Vi avslutade dagen med ett par riktigt fina ak med cirka 600 fallhojdsmeter. La Hoya ar ett riktigt bra stalle att kora varv nar det finns gott om sno. Imorgon fortsatter vi kampen om den osparade snon tillsammans med vara kompanjoner Chris fran Australien och en spansk kille som vi larde kanna i Los Penitentes. Vi har inga latta motstandare; landslag fran USA, Kanada och Frankrike ar har och harjar med oss och forsoker sno at sig var sno nar de pausar fran sin portkorning. Givetvis far de folja vara spar mesta tiden. Vi later dom aka forst sa vantar vi pa dom nere. Fast vi vantar ju inte saklart.

Det finns mycket kvar att gora imorgon, sa det ar snart dags att ga till sangs har. Vi har just laddat vara batterier med mate, en toppendryck liknande té som vi fattat tycke for. Drickes med sugror ur en speciell kopp. Dags att kopa termos sa vi kan dricka det pa berget. Uppiggande och latt laxerande. Kan det bli battre?

1 kommentar:

Anonym sa...

Ja nu verkar ni ha det riktigt bra! Låter kul! Även vi har det kanon, sommaren kom äntligen!!!! =) och det gäller att ta vara på dagarna. Mycket sol o bad, kajakturer, räkkväll ute på en ö, Väderöarna etc. Ha det fint!/Elisabeth