måndag 9 juni 2008

Äventyr-sstad

God afton. Henry och Majgulls äventyr fortsätter i sann äventyr-sanda. Efter en livslustsugande etikvecka i skolan och en snabb omplanering av semesterplaner möttes vi i Stockholm (gäller Maja, Henrik har mest slitit hårt på mammas baden-baden) för att inleda sommarlovet tillsammans. Och det gick ju bra! Vi har umgåtts en hel del med bror Fredrik och hans flickvän Lisa, mestadels hängt ute vid "Klubben" (=Ullnasjön) där vi ägnar oss åt att åka på olika sorters brädor efter en båt, hoppa studsmatta och grilla lite däremellan. Sämre kan man ha det. Vi blev båda två sålda på wakeskate och nu står det högst upp på önskelistan!



Söndagen tillbringade vi i Tunaberg där vi hittade ett par riktigt fina leder att jobba oss uppför. Bistaberget var en riktig höjdare där vi med största sannolikhet kommer tillbringa fler dagar. När vi hunnit införskaffa nummer 2 på önskelistan: ett kilrack samt en uppsättning friends/camalots eller motsvarande.

Resan fortsätter härmed norrut, mot Söderhamn via Uppsala. Mer klättring, sol och bad står på schemat. Fotboll imorgon såklart. Så får vi se hur Det går.


Inga kommentarer: